Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Blog Zimra: Hallo series, toedeledokie sexleven!

Mocht je in een relatie zitten, dan zal je dit issue ongetwijfeld herkennen. Sinds de komst van Netflix, HBO, Videoland on demand etc. zijn we geneigd om (absurd veel) series achter elkaar weg te kijken. Hop, de een na de ander, uren achter elkaar. Liefst tot diep in de nacht. Gezellig na het werk of op een regenachtige vrije dag of – doe ’s gek – gewoon het hele zomerse weekend binnen blijven: samen series kijken is een soort verslaving geworden. Enerzijds omdat het echt heel leuk en anderzijds omdat het gewoon zo lekker makkelijk is.

Voordat we Netflix en dergelijke hadden, wist je ’s ochtends vroeg veel minder goed wat je gezellig samen ging doen als je thuis kwam na je werk. En neigde je dus ook net wat vaker naar: “Oké, dan maar sex?”

In de periode waarin de mogelijkheid om series te kijken wanneer je maar wilt up and coming was, merkten wij dan ook – en da’s vast heel herkenbaar – dat we ineens veel minder sex hadden. Niet cool! En het gekke is, het leek ons niet eens veel te kunnen schelen. Want die bank lag zo lekker en de series waren zo goed…

Tot we op het punt kwamen waarop we ons realiseerden: wacht even, dit is serieus niet oké. En dan moet je er dus ook echt even doorheen en er wat aan doen hè mensen! Want al die series en films on demand ruïneren dus gewoon ons sexleven, soms zelf relaties (ja, echt).

En laten we eerlijk blijven; niemand dwingt ons de hele avond (en nacht) ‘Orange is the new black’ te kijken. We weten ook wel dat wijzelf de enige echte schuldigen zijn. Het is dan ook aan onszelf om ons sexleven een kickstart te geven, en te zorgen dat sex stijgt in ons lijstje met prioriteiten. Door lekker random ineens te gaan sexen onder het tv-kijken bijvoorbeeld. Geloof me, een absolute aanrader.


Zimra Geurts (24) is model en werd in 2011 benoemd tot Playmate of the Year. Wekelijks deelt ze haar tips en ervaringen op VIVA.nl.

Lees ook:

Speel hard to get

Snackbar? Ja, lekker!
Minder vlees eten = goed voor de lijn
De druk van social media

Sexspeeltjes: gewoon doen

Kijk niet naar cellulite!
Wees onverantwoordelijk met je geld
Probeer geen #fitgirl te zijn
Zo kom je onder een afspraak uit
Naaktshoot 2.0
Regen & zon, altijd goed voor seks