Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Blog Zimra: Regen & zon, altijd goed voor sex

blog zimra geurts

De afgelopen weken hebben we heerlijk mooi zomerweer gehad met veel zon. Maar daarna ook weer veel regen. Dat eerste heb ik natuurlijk veel liever dan dat laatste, maar één ding hebben regenbuien en zonnestralen gemeen: ze geven me zin in sex!

Als het herfst of winter is, het regent en het is ook nog eens koud, dan kom ik niet zo een, twee, drie in de mood. Maar toch… Als het al de hele dag of zelfs de hele week regent, kan dat er juist ook voor zorgen dat je méér zin krijgt in sex.

Als het buiten best warm is, maar je wel genoodzaakt bent om binnen te blijven door de regen, krijg ik van al dat getik van de regendruppels tegen het raam zin in lekkere, zwoele sex. En daarna in een kop warme chocomel met slagroom, of koffie met Tia Maria. Gewoon omdat dat perfect in de sfeer past.

In de zomer, als het écht heet is, denk ik dat iedereen wel een actiever sexleven heeft. De vitamine D boost die je krijgt van de zon in combinatie met temperaturen waarvan je een beetje gaat zweten, maakt dat je enorm veel zin in sex krijgt. Nou ja, ik in elk geval wel. Herken jij dit ook? Negeer het dan niet, maar doe er iets mee. Dit zijn namelijk de momenten waarop je de beste sex kunt hebben! En dat is niet alleen lekker, je verbrandt er ook nog eens heel veel calorieën mee.

Een typische win-winsituatie dus. Daarom is het jammer dat het nu opeens weer zo koud en regenachtig is na die zwoele zomerse dagen. Maar ach, dan luisteren we toch gewoon naar het getik van de regendruppels op het raam? Komen we vanzelf weer in de mood.


Zimra Geurts (24) is model en werd in 2011 benoemd tot Playmate of the Year. Wekelijks deelt ze haar tips en ervaringen op VIVA.nl.

Lees ook:

Vagina
Speel hard to get

Bilmassage

SM

De druk van social media

Sexspeeltjes: gewoon doen

Kijk niet naar cellulite!
Wees onverantwoordelijk met je geld
Probeer geen #fitgirl te zijn
Zo kom je onder een afspraak uit
Naaktshoot 2.0

Beeld: Hans-Peter Velthoven