Boekenclub: ‘Het 2 Dagen Dieet’ (WIN!)

Met de zomer in aantocht zijn veel mensen weer druk in de weer met hun lichaam. Een paar kilo’tjes kwijtraken is vaak een grote wens. Diëten is echter pittig, het vergt veel discipline.

2 Dagen Dieet
Het 2 Dagen Dieet
maakt het een stuk makkelijker om af te vallen. De methode bestaat uit twee dagen low-carb diëten en vijf dagen -binnen de perken- eten wat je maar wilt. Het boek richt zich op het mentale aspect: na slechts twee dagen streng zijn, mag je alweer normaal eten. De kans dat je je dan toch weer te buiten gaat aan slecht voedsel, is volgens de schrijvers minimaal.

Met dit boek van Michelle Harvie en Tony Howell leer je gewicht verliezen zonder dat je het gevoel hebt jezelf dingen te ontzeggen. Wil jij dit weleens proberen? Door mee te doen aan onze winactie maak je kans op dit boek. Het enige wat we van je vragen, als je wint, is een recensie achter te laten in het forumtopic!

Doe mee en WIN!
Jij straks strak in bikini? Doe dan mee met VIVA’s Boekenclub. VIVA mag 15 exemplaren van Het 2 Dagen Dieet weggeven. Je kunt je helaas niet meer aanmelden!

Ben jij een van de gelukkige winnaressen, dan zijn we natuurlijk razend benieuwd wat je van het boek vond. Laat het ons weten op het forum.