Boekenclub: ‘De mannenmaker’ (WIN!)

Stel je voor dat je een man precies zo kunt maken als je hem hebben wilt. De hoofdpersoon uit het nieuwe boek De mannenmaker van Petra Kruijt kan dat! Althans, dat denkt ze…

Het verhaal
De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze ineens geen man meer vinden. Is de vijver leeg aan het raken, is ze te kritisch geworden of is er meer aan de hand?

Petra, waar kennen we die van?
Nou, allereerst natuurlijk als blogster hier op Viva.nl! Verder heeft Petra naast De mannenmaker nóg vier chicklits op haar naam staan: Gemma & partners, Twijfels over België, Lieve ik en Onder studenten werden stuk voor stuk goed ontvangen.

WIN!
Lijkt het jou leuk om Petra’s boek te lezen? Doe dan mee aan de winactie waarmee je kans maakt op een exemplaar van De mannenmaker. In ruil schrijf je een recensie in het forumtopic, waar je met andere lezers kunt praten over je leeservaring.

Waar wacht je nog op? Geef je op voor VIVA’s Boekenclub! VIVA mag 15 exemplaren van De mannenmaker weggeven. Ben jij een van de gelukkige winnaressen, dan zijn we natuurlijk benieuwd wat je van het boek vond. Laat het weten op het forum!