Boekenclub: ‘Verkikkerd’ (WIN!)

Wat kun je soms toch genieten van een goede chicklit. Van een goed geschreven, grappig én romantisch verhaal waarin uiteindelijk alles goedkomt. Maar voor het zover is, maakt de hoofdpersoon dingen mee waar je je over verbaast, opwindt of zelfs een beetje plaatsvervangend voor schaamt. Heerlijk!

Onze eigen Lisette
Maar het genre chicklit kent grote niveauverschillen. De ene chicklit is echt de andere niet! Heb je zin om weer eens een echt leuk boek te lezen? Doe dan mee aan onze winactie waarmee je kans maakt op het boek Verkikkerd van niemand minder dan onze eigen Viva-blogster Lisette Jonkman! Het enige wat we ervoor terug vragen is een recensie in het forumtopic!

Lisette debuteerde in 2012 met haar boek Glazuur, dat direct hoge ogen gooide. Ze won er de titel Boek van het Jaar mee op Chicklit.nl, waardoor reikhalzend werd uitgekeken naar haar nieuwste pareltje. Dat nu dus in de winkels ligt!

Het verhaal
Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus van Enschede, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…

Doe mee en WIN!
Kun jij wel wat nieuw leesvoer gebruiken? Doe dan mee met de VIVA Boekenclub. VIVA mag 15 exemplaren van Verkikkerd weggeven. Je kunt niet meer meedoen met de Boekenclub.

Ben jij een van de gelukkige winnaressen, dan zijn we natuurlijk razend benieuwd wat je van het boek vond. Laat het ons weten op het forum.