Boekenclub: ‘Voor jou’ (+ WIN!)

Viva’s Boekenclub is erg populair. Er zijn dus gelukkig nog heel veel mensen die graag een goed boek lezen. Daarom gaan we gewoon door met het regelen van leuke Boekenclub-acties. Wat dacht je van het prachtige Voor jou van Jojo Moyes? Een must-read voor fans van de films Intouchables en Mar Adentro.

Het verhaal
Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg.

Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

WIN!
Lijkt het jou leuk om dit boek te lezen? Doe dan mee aan de winactie waarmee je kans maakt op een exemplaar van Voor jou. In ruil schrijf je een recensie in het forumtopic, waar je met andere lezers kunt praten over je leeservaring.

Waar wacht je nog op? Geef je op voor VIVA’s Boekenclub! VIVA mag 15 exemplaren van Voor jou weggeven. Ben jij een van de gelukkige winnaressen, dan zijn we natuurlijk benieuwd wat je van het boek vond. Laat het weten op het forum!