Eerlijk eten (+winactie!)

Wereldwijd wordt er voldoende voedsel geproduceerd voor iedereen op aarde. Toch zijn er een miljard mensen die dagelijks honger lijden.

En om zijn steentje bij te dragen aan het wereldvoedselprobleem heeft kok Ramon Beuk het kookboek ‘Wat van fair komt…’ geschreven. Hier staan recepten in gemaakt met fair trade producten.

Ramon zelf kookt niet altijd met fair trade.  “Ik kook meestal voor grote groepen, en het is niet mogelijk om met zulke hoeveelheden alleen met biologische of fair trade ingrediënten te koken. Het zou dus hypocriet zijn om te zeggen dat ik álles fair bereid. Maar het gaat erom dat we weten wat er gebeurt in de wereld en daar wat aan doen.”

Ramons uitgangspunt is dat je moet koken met goede producten, die je een goed gevoel geven.

Wil jij ook fair koken? Dat kan!

Win, win, win!
We mogen 10 exemplaren van ’Wat van fair komt’ weggeven. Kans maken? Mail dan voor 19 oktober je naam, adres en telefoonnummer naar win@viva.nl o.v.v. ‘fairkoken’.

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

*Mail alle gevraagde gegevens om kans te maken op deze prijs. De winnaars krijgen na afloop van de actie bericht van ons. Lees voor meer info over de privacy-richtlijnen van Sanoma Uitgevers het privacy statement.

© foto: Fair Trade