Mannen met knuffels: schattig of not done?

knuffel

Tijdens een avond stappen ontmoet je een heerlijke vent in de kroeg. Jullie hebben een enorme klik en raken niet uitgepraat. Na een lange hartstochtelijke zoenpartij vraagt hij of je meegaat naar huis. Drie uur en een goddelijke sexbeurt later lig je voldaan in zijn armen. Maar wat is toch dat gekke fluffige ding naast hem?

Voor haar project Verborgen Vrienden dook Nienke Koedijk in de wereld van de volwassen knuffelliefhebbers. Ze trok door Nederland en België, op zoek naar mensen die nog slapen met een knuffel. Na een oproep op social media stroomden de aanmeldingen binnen. Wat bleek? Veel mensen houden de intieme band met hun knuffel verborgen voor de buitenwereld, uit angst voor het oordeel van hun omgeving. Tijd om daar een einde aan te maken vond Nienke.

Alle verhalen en foto’s die ze tijdens haar trip verzamelde, zijn gebundeld in het boek Verborgen Vrienden dat vanaf volgende 15 maart in de winkel ligt. Hebben? Deze week kun je het boek hier bestellen voor 27,50 in plaats van 34 euro!

Beeld: Nienke Koedijk

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.