Bewezen: seks onder werktijd wordt dankzij corona steeds populairder

Wie denkt dat online shoppen onder werktijd een crime is… Think again, want blijkbaar gaan we met z’n allen nóg een stap verder. Onderzoek toont aan dat koppels meer seks hebben sinds we massaal thuiswerken.

En of je baas blij is dat je indirect betaald krijgt voor een wippie… Waarschijnlijk niet.

Thuiswerken

Nu we allemaal thuiswerken door het coronavirus is er ontzettend veel veranderd. Ook in je seksleven. Maar dit hoeft hélemaal niet negatief te zijn. Zo hoeven we geen lange afstanden meer af te leggen, je kunt langer in je bed blijven liggen en onnodig lange gesprekken bij het koffiezetapparaat zijn vanaf nu verleden tijd. Kortom: quarantaine is helemaal nog niet zo erg, op de meeste dagen dan.

Maar toch heeft al dat thuiswerken een keerzijde – en vooral voor je baas. Want checken wat jij allemaal uitspookt op een dag is geen optie. Jouw baas moet erop vertrouwen dat jij je werk uitvoert. En dat jij af en toe televisie kijkt of je nagels aan het lakken bent wordt natuurlijk niet gezien. Is waarschijnlijk ook niet heel erg, zolang jij je taken maar goed uitvoert.

Lees ook: Uhm, oke… Dit zijn dus de échte redenen waarom mannen ‘dick pics’ sturen

Meer seks onder werktijd

Als je samenwoont met je lover en jullie zitten 24/7 samen in huis, kan dat voor de nodige irritaties zorgen. Maar het kan je relatie ook een flinke boost geven. Uit onderzoek van OnePoll blijkt dat 58% (!) van de koppels tegenwoordig seks heeft onder werktijd. Say what? En dat is nog niet alles. Want uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 68% nieuwe seksstandjes en kinky seks heeft geprobeerd. We worden dus lekker creatief van de quarantaine. En dan bedoelen we niet achter de laptop, dus.

Geniet – zolang het nog kan – van het uhm… Thuiswerken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Beautify | Beeld: iStock