Coronaproof daten? Dít is hoe dan ook een succesverhaal

Een date pre 2020 was simpel: je deed een drankje met iemand of ging een hapje eten en dan kwam daar snel meer van – of niet. Helaas, in tijden van corona is daten wat ingewikkelder. Maar, goed nieuws, wij hebben hét perfecte coronaproof uitje voor jou en je crush!

Yes! Een date met je potentiële nieuwe liefde. Maar wat te doen? Een romantisch dinertje zit er niet in, een wild avondje dansen ook niet. Maar wat dacht je van een ouderwets tripje naar de bioscoop? Deze zijn gewoon open en een romantisch avondje in het donker is altijd gezellig. Er zijn bovendien heel wat leuke films te zien. Wat dacht je van de liefdesfilm After We Collided of actiefilm Honest Thief? Welke film je ook kiest, een tripje naar de bios is altijd een succes.

Pathé Midweekvoucher

Ben jij een echte bioscoopliefhebber? En spendeer jij het liefst elke avond (solo of op date) in één van de bioscoopzalen van Pathé? Dan hebben wij heel goed nieuws. Vanaf nu verkoopt Pathé namelijk een ‘Pathé midweekvoucher’ voor maar €8,50 per film. Zo kun je van maandag tot en met donderdag extra voordelig naar de film.

Voortaan kun je dus elke dag genieten van de leukste bioscoopfilms voor maar €8,50. Single of op date: je hebt sowieso een leuke avond. Want zeg eerlijk: wie houdt er nou niet van de bioscoop? Single? Wie weet spot jij je lover wel in de bioscoop. Anno 2020 is dat toch een beetje het ouderwetse ‘ik ontmoette ‘m in de kroeg’ -liefdesverhaal.

De actie loopt tot en met 31 december en de vouchers zijn in te wisselen tot en met 31 januari 2022. Als dat geen goede reden is om een avondje bios te boeken? 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Pathe| Beeld: iStock