De Viva App Meter: Hardlopen

Steeds meer mensen trekken de hardloopschoenen aan. Voor de één is het een broodnodige workout en voor de ander een uit de hand gelopen hobby. Voor iedereen die loopt hebben wij de perfecte hardloop-app gevonden.

Sneller!
Of je het nu joggen, hardlopen of trimmen noemt, deze app helpt je erbij. Heb jij je ooit afgevraagd hoe ver of hoe snel je liep? Deze app laat het je allemaal weten. ‘iMapMyRUN’ heeft verschillende opties die je bijstaan bij je ‘run ’. Zo kun je heel simpel tijdens het rennen de route bijhouden op je telefoon en meet de app gelijk hoe snel en welke afstand je loopt met behulp van de ingebouwde gps op je telefoon. Als je klaar bent kun je de gegevens heel gemakkelijk opslaan en terug vinden in de app. Net zo gemakkelijk is het om je resultaten te delen met je vrienden op Facebook of Twitter.

Gratishh
Bij het openen kun je gratis een account aanmaken via Facebook of via de app zelf. Ook kun je instellen hoeveel je weegt en hoe groot je bent. ‘iMapMyRUN’ houdt bij wat je huidige gewicht is aan de hand van de workouts die je met de app doet. Praktisch in het gebruik en perfect voor de beginneling of de semiprof.

Check nu welke functies ‘iMapMyRUN’ nog meer heeft en download de app in de Apple App Store, gratis!

Beschikbaar in: Apple App Store (iPhone, Android, Blackberry)
Prijs: Gratis!
sport ● hardlopen ● gezondheid ● praktisch ● GPS

De app-rubriek is een wekelijks terugkerende blog waarin wij de favoriete apps van onze redacteuren bespreken. Van praktisch tot grappig. Wij zijn ook benieuwd naar jouw favorieten! Laat het ons weten in het reageerveld hieronder, wie weet bespreken we volgende week jouw leukste app.

HomeMeters

Kaart

Instellingen


CC foto: GeS