De favo apps van Emilia

In VIVA vind je om de week een aantal favoriete apps van celebs. Maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie favo apps! Wat is nu echt must have voor op je smartphone of tablet. We zijn gestart met Nigella en Josh, en deze keer de favoriete apps van…. Emilia Clarke

Emilia Clarke, oftewel Deanerys Targaryen uit Game of Thrones.

Afbeelding1“Life changing deze app voor mij. Ik gebruik deze app al vanaf mijn allereerste iPhone. In plaats van precies wakker worden om bijvoorbeeld 06.30, maakt de telefoon gebruik van een accelerometer die mijn slaapbewegingen bij houdt. Op basis daarvan bepaalt hij de optimale slaap cyclus om wakker te worden,” aldus Emlia. VIVA testte de app ook. Alleen het gevaar bij deze app is, dat je voor je officiële wektijd wakker gemaakt kunt worden, en dan is het snoozen wel heel verleidelijk… Maar als je echt opstaat: je voelt je meer wakker, en dat zonder koffie.

Afbeelding2Emilia heeft niet voor niets dat lichaam! Ze zweert bij RunKeeper. Dit is ook zekere een van de betere hardloop apps, hij houdt bij waar je gelopen hebt, hoe hard, tot op de kilometer nauwkeurig, en is easy to use.

Afbeelding3“Ik hou van muziek, daar kan ik perfect mee ontspannen tijdens de opnames van Game of Thrones. Met TuneIn kan ik naar radiozenders van all over the world luisteren. Voor elk wat wils.” Wist je trouwens dat StuBru een van de radiostations is, die op de redactie veel beluisterd wordt? Niet met TuneIn hoor, gewoon via de website. Overigens gebruiken meerdere Game of Thrones acteurs deze app, o.a. Richard Madden (Robb Starke).

Afbeelding5Gratis bellen met vrienden, ook al zitten ze aan de andere kant van de wereld. Geen wonder dat Emilia hiermee belt. De app kan je zien als een combinatie van Skype en WhatsApp: gewoon gratis bellen en chatten. Werkt prima, en de verbinding is ook gewoon goed.

Afbeelding4Emilia is een sucker for music. Wist je dat zij ook erg goed kan zingen en piano spelen. Dan kan Spotify niet ontbreken in haar applist.

Afbeelding6TIP van Emilia: “Als je in New York bent, gebruik deze app. Je kan er een privé taxi mee bestellen en betalen – daarbij je ook meteen verzekerd van een gezellige chauffeur. En het is wel zo fijn dat als je een hele avond gedanst hebt op die killer heels, dat je veilig voor de deur afgezet wordt. Hailo to that”. Tja retourtje New York om de app te testen zit er voor ons niet in, maar als de Amsterdam of Utrecht versie beschikbaar komt, count us in.

Product manager Sanoma Tags: fun, music, guitar, expert in branded content, layar, marketing, copy editing | Sports: hockey, tennis, running, Berlin Marathon 2011 finisher