De favo apps van Gwyneth

In VIVA vind je om de week een aantal favoriete apps van celebs. Maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie favo apps! Wat is nu echt must have voor op je smartphone of tablet. Vorige keer was het Blake Lively, en deze week hebben wij, volgens People Magazine, de mooiste vrouw ter wereld: Gwyneth Paltrow. Gwyneth Paltrow, vrouw van Coldplay’s Chris Martin, maar ook: oprichtster van Goop, een site waarin Gwyneth haar advies en inspiratie deelt, o.a. over make-up, haar favo hotspots en gezonde recepten. En VIVA kreeg de volgende tips door.

gwyneth01

  • Goop City Guides (€ 3,59)
   Hier vind je alle favoriete plekken van Gwyneth in NY, Londen en LA. Bekijk het filmpje als je wilt weten wat Gwyneth er zelf nog over wil vertellen

 • Pinterest (gratis)
  Als er iets handig is om inspiratie op te doen, dan is het Pinterest wel. Bekijk de goop moodboards voor detox, fashion en meer inspiratie op Pinterest.com/goop.
 • Basecamp (gratis)
  Nu Gwyneth de goop website en app moet managen, maakt zij veel gebruik van Basecamp. Hiermee krijgt zij overzicht van de status van de site (wie is waarmee bezig) en kan zij taken uitdelen aan haar team.
  gwyneth02
 • Snapseed (gratis)
  “Deze app-tip kreeg ik van fotograaf Brian Bowen Smith. En deze app is perfect voor het tweaken van foto’s”, aldus Gwyneth. Vergelijkbaar met apps als Instagram en Hipstamatic.
 • iTranslate (gratis)
  “Ik gebruik iTranslate constant om mijn woordenschat uit te breiden en om woorden te vertalen die ik niet ken. Handig voor on the road.”
 • Fligth Tracker (gratis)
  Tja en als je dan zoveel on the road bent als Gwyneth en haar hubbie Chris, dan mag deze app natuurlijk niet ontbreken. Perfect voor real time flight updates en om precies te weten waar je loved one zich opdat moment bevindt, in de lucht dan J

Product manager Sanoma Tags: fun, music, guitar, expert in branded content, layar, marketing, copy editing | Sports: hockey, tennis, running, Berlin Marathon 2011 finisher