De favo apps van Sophie

In VIVA vind je om de week een aantal favoriete apps van celebs. Maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie favo apps! Dus deel jouw apps, of geef feedback op de favoriete apps van Sophie Turner

…Sophie Turner, Sansa Stark uit Game of Thrones.

sophie_o1

“Ik kan er dus echt niet tegen als ik een song hoor, en ik weet niet meer wie het zingt, thank god voor Shazam”, aldus Sophie. Wij herkennen dit zeker. Mocht Shazam je nummertje niet herkennen, kun je het altijd nog proberen met Soundhound.

Spaans of Frans leren is ineens kinderlijk eenvoudig. Voor Sophie de manier om zichzelf verstaanbaar te maken in het wilde “Westeros”, maar deze app is zeker de moeite waard. Op een leuke en interactieve manier ben ik mijn Spaans nu aan het bijspijkeren. Wist je trouwens dat je door deze app te gebruiken, bijdraagt aan het vertalen van het internet? Hoe meer je leert, hoe moeilijker de zinnen, en wie weet zit jij dan wel een stukje Wikipedia vanuit het Engels naar het Spaans te vertalen.

Maak je eigen muziekvideo’s, need we say more.

sophie_o2

Ook in Amerika moeten ze hun (rij)theorie halen. Sophie gebruikt hiervoor deze app, en tja, apps zijn nu eenmaal leuker dan boeken (theorieboeken dan). Niet handig voor onze theorie- en rijexamens, aangezien ze in Amerika net iets andere regels hebben.

Grappig spelletje, 4 plaatjes staan voor één woord. Past mooi in het rijtje Ruzzle, WordFeud, DrawSomething, SongPop en QuizCross.

“Ik blijf graag op de hoogte van wat mijn vriendinnen nu weer uitspoken, of mijn mede-acteurs.” En een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. VIVA zit er ook: @VIVA_nl.

sophie_789Een beetje vergelijkbaar met twitter, maar in plaats van korte berichtjes, krijg je video’s te zien. Benieuwd naar Sophie’s Keek account, download de app en volg Sophie_789. Onze Keek erop: wij houden het nog even bij Vine (@VIVA_NL).

Product manager Sanoma Tags: fun, music, guitar, expert in branded content, layar, marketing, copy editing | Sports: hockey, tennis, running, Berlin Marathon 2011 finisher