BBQ & Chill: Action introduceert een chocoladefondue voor op de barbecue

chocoladefondue

We kunnen het ons als de dag van gisteren herinneren: het moment dat we vorig jaar het BBQ-gerecht van slagerij Aad van Eijk uit Voorschoten op VIVA.nl deelden. Dat gerecht, bestaande uit de ingrediënten banaan en chocolade, ging viral als een tiet. Want jawel, chocolade voor op de BBQ bleek een gedroomde combinatie. Heeft discountketen Action destijds meegelezen? Wij denken van wel, want zij introduceren nu chocoladefondue voor op de barbecue.

Voor €2,29 krijg je een aluminiumbakje vol pure chocolade, geschikt voor op de barbecue. Om het helemaal af te maken, krijg je er marshmallows bij. Dus hup, vuurtje stoken en dippen maar. De BBQ Choc & Mallows is nu bij Action verkrijgbaar.

action chocoladefondue

Bron: Beautiy, beeld: iStock
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.