Aldi scoort weer: deze keer met choco-wijn

choco-wijn

De supermarktketen komt met de ene na de andere hit en ook nu lijkt Aldi weer gigantisch te scoren. In het Verenigd Koninkrijk brengt de keten speciaal voor de feestdagen namelijk een choco-wijn uit.

Een heerlijk glas rode wijn met een stukje pure chocola: het doet onze harten sneller kloppen. Waarom zou je die twee dan niet combineren in een wijn, moet Aldi gedacht hebben. De keten introduceert de Rubis Chocolate Non Vintage wijn.

De wijn smaakt naar zachte, rijke, pure chocola met een vleugje fruit en gedroogde vijgen. Er bestaan al van dit soort varianten, maar wat het bijzonder maakt, is dat deze ook voor een zacht prijsje te verkrijgen is. Daarnaast heeft deze variant  al eens zilveren medaille gewonnen bij een internationale competitie.

De choco-wijn wordt halverwege november in de Britse supermarkten verwacht en naar waarschijnlijkheid zal ie ook in Nederland verschijnen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je hem altijd (tegen een wat hogere prijs, helaas) via Amazon bestellen.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Metro UK | Beeld iStock