Speciaal voor de liefhebber: dit zijn lekkerste Baileys-smaken

Baileys-smaken

Een beetje likeur maakt alles lekkerder. Of je het nou door de koffie of in een cocktail doet. En dat weten ze bij Baileys ook maar al te goed. OM de paar maanden komen ze uit met een special edition. Dit zijn onze favorieten. 

1. Apple Pie

Wat wil je nou het allerliefst in die sombere herfstmaanden? Precies, een lekkere, verse, warme appeltaart. Baileys bracht daarom afgelopen herfst de special edition: ‘Apple Pie’ op de markt. Dit is een overheerlijke likeur met de smaak van appel en kaneel. Do we need to say more? Nog even geduld, dan kunnen we weer van dit drankje genieten.

2. Salted Caramel

Een andere hele lekkere Baileys smaak is Baileys Salted Caramel. Deze likeur smaakt naar karamel met een klein snufje zout. Een heerlijke combinatie, maar dat wist je vast al.

3. Red Velvet Cupcake

Een van onze favorieten is toch wel de Red Velvet. Want hoe vaak heb je nou dat een drankje daadwerkelijk smaakt naar een cupcake?! Deze likeur is heerlijk bij een toetje, maar kan ook goed gebruikt worden in cupcakes of een taart om deze net iets meer karakter te geven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Bottle Club (@thebottleclub)

4. Strawberries & Cream

Een andere hele populaire Baileys smaak is Strawberries & Cream. Deze is lekker fris! Je kunt deze likeur gebruiken voor in een heerlijke cocktail, maar ook voor bijvoorbeeld een tiramisu met aardbei. Kom maar op met die borrel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pam (@bruncheology)

5. Pumpkin Spice

Ook Pumpkin Spice staat bij vele hoog bovenaan het lijstje. Het smaakt naar die overheerlijke Pumpkin Spice Latte. Heerlijk om op een koude dag lekker door een warme kop koffie te mengen. Maar deze likeur kan ook goed gebruikt worden voor een heerlijke cocktail.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dr. Geraldine Tan (@littlebigbell)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Fem-Fem | Beeld: GettyImages