Beste nieuws van de dag: HEMA opent paaseiwinkel

hema paaseieren

Pasen lijkt nog ver weg (duurt ook nog wel even), maar de schappen liggen al vol met paaseieren. Van massief witte eitjes tot melkvarianten met pralinevulling of tiramisu-smaak: het assortiment aan chocolade-eitjes is eindeloos. Enne, we vinden ze allemaal even lekker.

HEMA voegt er nog wat fijne smaken aan toe die we meteen willen proeven, want wat dacht je bijvoorbeeld van paaseieren met tompoucesmaak? Daarnaast voegt het warenhuis nog twee smaken toe, namelijk discodip en koffie-crisp. Om er nog een schepje bovenop te doen en het nieuws nóg beter te maken: HEMA opent een pop-up paaseiwinkel in Amsterdam.

Nieuwe smaken

HEMA brengt dus drie nieuwe smaken op de markt. De discodip bestaat uit melkchocolade met een romige vulling van vanille en – natuurlijk – gekleurde spikkels; de tompouce-eitjes zijn ook gemaakt van melkchocolade, gevuld met roze fondant en een romige vulling. De koffiechocolaatjes zijn puur en hebben een krokante vulling met koffiesmaak. Met deze nieuwe aanwinsten erbij heeft HEMA inmiddels zeventien verschillende soorten paaseieren.

Amsterdam

Kun je niet wachten om de paaseitjes te proeven? Ze liggen in de schappen van de winkels, maar je kunt de ervaring ook compleet maken door ze in de paaseiwinkel van HEMA te kopen (en te proeven). De pop-up store is geopend van 9 maart tot 1 april op de Amsterdamse Runstraat, nummer 25. Aftellen en gaan!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld iStock, HEMA