Bier op een stokje: er bestaat nu Radler-ijs!

radler-ijs

Gek op bier én op ijs? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bavaria introduceert namelijk Radler Ice Lemon 2.0%. Jep, je leest het goed: een Radler-ijsje!

Het ijsje om mee te proosten bestaat voor 98,3 procent uit Radler-bier. Doordat een natuurlijke vezel is toegevoegd blijven de alcohol en het koolzuur in het ijsje behouden, waardoor het Radler-ijsje een verfrissende structuur én de smaak van Radler heeft. En er is meer goed nieuws: het ijsje bevat slechts 26 calorieën!

Het idee om Radler-ijs te maken ontstond tijdens een innovatieprogrammma van Bavaria. Twee medewerkers – die we heel dankbaar zijn – pitchten hun idee aan de directie: ‘Wat zal er nou nóg verfrissender zijn dan een Bavaria Radler?’ Daarmee was het idee voor de Radler-ijsjes geboren.

Het festival Wish Outdoor heeft aankomend weekend de primeur om het ijsje te verkopen. Deze zomer zal je ‘m op meer festivals en evenementen tegenkomen en later ook in de supermarkt.

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Een bericht gedeeld door VIVA (@viva_nl) op