Voor alle chocoholics: zo maak je Licor 43-brownies

licor 43 brownie

Puur, in een cocktail, als ijsje of in je chocoladeletter: Licor 43 doet het altijd goed. Maar voor chocoholics zoals wij is er maar één absoluut hoogtepunt: de Licor 43-brownie. En wij hebben het recept voor je.

Ingrediënten

150 g pure chocolade • 110 g gesmolten boter • 200 g basterdsuiker • 1 el vanille extract • 2 grote eieren • 150 g bloem • stukjes hazelnoot • 40 ml Licor 43

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 175 °C en bedek een rechthoekig bakblik mat bakpapier en vet het in. Smelt voorzichtig de chocolade. Klop de eieren samen met de suiker en het vanille extract. Voeg langzaam de gesmolten boter toe aan het eiermengsel. Spatel daar vervolgens de bloem, de chocola, de noten en de Licor 43 doorheen. Schenk het mengsel in het bakblik en bak de brownies gedurende 25 tot 30 minuten. Laat ze daarna afkoelen.

Bron en beeld: Licor 43

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.