Chocola voor volwassenen: deze paaseieren bevatten gin-tonic en prosecco

gin-tonic paasei

Net toen we dachten dat de nieuwe paaseitjes (met tompoucesmaak, OMG) van HEMA niet te overtreffen waren, stuitten we op een nieuw soort eieren dat ons hart minstens zo snel laat kloppen. Wie met Pasen dit jaar extra feestelijk wil uitpakken, gaat gewoon voor een alcoholische variant.

Je moet er even de Noordzee voor over, maar dan heb je ook wat. De winkel The Treat Kitchen het Britse Nottingham verkoopt namelijk grotemenseneieren in de smaken gin-tonic en aardbei-prosecco. Beter wordt je paaslekkernij niet.

gin-tonic paasei

De paaseieren zijn, met een diameter van 9 cm, flink groot. Ze worden met de hand gemaakt en kosten £ 9,95 (€ 11,27) per stuk. Mocht je in de buurt zijn en er een gaan scoren, dan raden we je aan om ook zeker de rest van het assortiment van The Treat Shop (lees: piña colada- en mojitosnoepjes) te checken.

You’re welcome.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld The Treat Shop
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.