Cityguide: 5x de leukste food hotspots in Utrecht

Utrecht

Dat Utrecht een gezellige stad vol leuke hotspots is, dat wisten we natuurlijk allang. Maar tijdens een dagje in de Domstad kan het nog best lastig zijn om een restaurant te kiezen. Er is zo’n groot aanbod, dus wat zijn nu de allerleukste plekjes waar je écht geweest moet zijn? Wij hebben een lijstje gemaakt met onze favorieten. Ben je benieuwd waar je lekker kunt eten in Utrecht? Lees dan gauw verder!

#1 Frenchie Café

Op zoek naar een lunchbestemming in de Domstad? Dan kunnen we je Frenchie Café zeker aanraden. Je kunt hier onder andere American pancakes, toasts, taarten en heerlijke freakshakes bestellen. Ook spreekt het interieur van deze hotspot ons erg aan, het is ingericht met rustige tinten en perfect voor een nieuwe foto op Instagram. Let’s go to Frenchie!

#2 The Streetfood Club

Één van de meest besproken hotspots in Utrecht is toch wel The Streetfood Club. Het internet werd overspoeld met artikelen over de opening van dit restaurant. Inmiddels is de hotspot al een tijdje geopend, en het is het zeker waard om er eens naar binnen te stappen. Het interieur is prachtig, je kunt je lunch nuttigen in een roze en groene ruimte onder het genot van old school hiphop achtergrondmuziek en roze flamingo’s om je heen. Hoe tof?

#3 Teds

Voor all day brunch moet je bij Teds zijn! Je kunt hier genieten van bananen pancakes, french toast, clubsandwich, salades and much more.  Teds mag absoluut aan je lijstje toegevoegd worden. Ook dit restaurant is alleen al geweldig om het interieur, en dus zeker een bezoekje waard.

#4 Bakkerswinkel

Zin in kaasfondue? Dan is Bakkerswinkel in Utrecht waar je moet zijn. Het was al een gezellige lunchbar, maar sinds kort dus ook een kaasfondue restaurant. Je kunt hier van donderdag tot en met zondag terecht voor Fondue au FromageBon appétit!

#5 Snckbr

Vegan food is tegenwoordig een ware hype en ook nog eens méga gezond. SNCKBR is the place to be als je verantwoord wilt snacken. Je kunt hier goddelijke pizza’s, kapsalons, burgers, sushi bowl en nog véél meer bestellen en dat allemaal 100 procent veganistisch. Sounds good!

Beeld: Unsplash