Culinair snacken: er bestaat nu een frietje kreeft

Een frietje is lekker, maar een culinair hoogtepunt? Niet per se. Daar brengt de Frietboutique verandering in.

De frietketen brengt namelijk een culinair frietje op de markt. Het gaat om Lobster Fries: patat met avocado-citroen crème en gekookte kreeft. Frietboutique heeft haar culinaire krachten gebundeld met Rolph Hensens, chefkok van HMB Restaurant, om het frietje te creëren.

Frietje speciaal

Het is niet de eerste keer dat Sammy en Pebbles, de oprichters van de Frietboutique, een speciaal frietje lanceren. Eerder maakten ze in samenwerking met Hands Off My Chocolate een frietje met chocoladesaus en sloegen ze hun handen ineen met House of Caviar & Fine Food voor een patatje kaviaar.

Limited edition

De limited edition is vanaf 14 februari tot en met 18 maart verkrijgbaar in beide filialen van Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam en bij HMB Restaurant op de Kop van Zuid in Rotterdam. Het patatje kost € 14,-.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld Frietboutique