Yay! Deze speciale chocolade kerstrepen liggen nú in de winkel

Goed nieuws in chocoladeland: het merk Hands Off My Chocolate heeft drie (!) nieuwe smaken gemaakt, speciaal voor kerst. Yay!

Na de veel te lekkere paaseitjesreep kun je nu ook tijdens kerst genieten van speciale chocola van Hands Off My Chocolate. De kerstkransjesrepen zijn te verkrijgen in de smaken Strawberry & Meringue White Chocolate, Cinnamon Cookies Milk Chocolate en Nougat & Macarons 70% Dark Chocolate.

hands off my chocolate

Verantwoord chocola eten

Extra leuk: de repen zijn van eerlijke, Belgische chocolade gemaakt. Hands Off My Chocolate zorgt ervoor dat boeren in Ghana, Ivoorkust en Tanzania geld krijgen om te investeren in hun bedrijven. Ook krijgen ze ondersteuning bij het verbouwen van duurzame cacao.

De repen in de vorm van kerstkransjes zijn te verkrijgen bij Jumbo, Plus, Dirk, Deka, Hoogvliet, Marqt, Jumbo en Makro voor € 2,29. Welke ga jij proeven?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.