Pretty in pink: deze roze hotspots zijn zeker een bezoekje waard

roze hotspots

Tegenwoordig tel je als restaurant, bar, koffiespot niet meer mee als je niet minstens 1 roze muur in je interieur hebt. Roze domineert in horecaland én zeker ook op Instagram. Wij zetten de leukste voor je op een rij.

MOOY – Antwerpen

Bij MOOY kun je gezond en lekker lunchen, én vegan schoonheidsproducten kopen van over de hele wereld. Win-win situatie! MOOY is niet alleen mooi qua interieur, maar hun visie is dat ook. Deze winkel probeert de beste producten uit te zoeken voor jou, voor anderen en voor de planeet.

MaMa Kelly – Amsterdam

Waarschijnlijk heb je dit restaurant al een paar keer voorbij zien komen, maar dat maakt hem niet minder leuk. De vloeren, de muren, de plafonds, de meubels: alles is roze. MaMa Kelly is vanaf dag een al een echte hit op Instagram. En wij snappen heel goed waarom.

Thomas – Eindhoven

Brabant is sinds kort een roze hotspot rijker! Café Thomas is dit jaar helemaal verbouwd en omgetoverd tot een roze walhalla. Een perfecte plek om bij te kletsen met vriendinnen, een koffietje te drinken, de krant te lezen en te lunchen. Maar ook voor borrelen, dineren en dansen.

Sticky Fingers – Amsterdam

De zoetigheid komt hier niet eens door de zachtroze gekleurde muren: maar door het heerlijke menu vol taartjes, cake en macarons. Ook een lust voor het oog! En niet heel onbelangrijk: alles wat je hier kunt krijgen is biologisch en vers.

Werkwarenhuis – s-Hertogenbosch

In deze culturele hotspot in ’s Hertogenbosch kun je terecht voor van letterlijk álles. Op vrijdag-en zaterdagavond kun je aanschuiven voor het diner. Terwijl je op andere dagen er naartoe gaat voor expositie te bekijken of zelfs je heupen los te gooien. Aan creativiteit zeker geen gebrek en het interieur is geweldig. Alle pink lovers kunnen hier hun hart ophalen!

Café Martinus – Haarlem

Martinus heeft een menukaart vol lekkers, heel veel vega, vegan en glutenvrije opties en is geschikt voor feestjes en partijen. Het café is geïnspireerd op de hippe laid back hotspots die je in Australië en Bali vaak tegenkomt. Om half vijf een ontbijtje bestellen is dus geen probleem.

Meddens – Hilversum

Maddens was ooit een warenhuis, maar nu kun je hier terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. 70% van de menukaart bestaat uit visgerechten. Geen zin in vis? Ook vlees en vega opties staan op de kaart. Zin in een feestje? Elke maand organiseert het restaurant een feest genaamd: Vissa.

Café Roserouge – Rotterdam

Rotterdam heeft genoeg biercafés, wijnbars, ontbijttentjes, lunchzaken en restaurants heeft Rotterdam tegenwoordig, maar een sfeervolle hotelbar zoals deze heb je waarschijnlijk nog niet eerder gezien. Bij binnenkomst krijg je een kamersleutel mee, die dient als tafelnummer.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: iStock
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.