Eindelijk! Natuurlijke fruit- en drinkyoghurts zónder rommel

Gezond eten en drinken doen we het liefst allemaal (of nou ja, wij op de redactie in elk geval wel). Maar laten we eerlijk zijn: alle misleidende producten in de supermarkt maken het er niet makkelijker op. En we zijn niet de enige: uit onderzoek blijkt dat 59% van de Nederlanders zich zorgen maakt over kunstmatige ingrediënten. Ook een teveel aan suikers vinden we zorgelijk. Daarom zijn we extra blij nu er natuurlijke fruit- en drinkyoghurts zónder rommel op de markt zijn. Hoera voor Arla Naturals halfvolle fruityoghurts en de magere drinkyoghurts!

Maar zo’n rommelvrije en lekkere drink- of fruityoghurt maken valt niet mee, als we de managing director van Arla Foods B.V. mogen geloven. “Het was niet makkelijk, maar na twee jaar onderzoek en productontwikkeling is het ons gelukt: 100% natuurlijke halfvolle fruityoghurts en magere drinkyoghurts, lichtzoet van smaak en zonder rommel.” Het heeft dus even geduurd, maar wij zijn er super blij mee. Eindelijk hoeven we niet meer de achterkant van een verpakking te ontcijferen.

Hoe Arla Naturals aan z’n lichtzoete smaak komt? De fruit- en drinkyoghurts bevatten geen riet- of bietsuiker, maar zijn natuurlijk gezoet met geconcentreerd druivensap, fruitextract of stevia-extract. Zo is de drinkyoghurt wel lichtzoet, maar toch laag in suikers. Daar worden wij blij van!

Meer info over deze nieuwe fruit- en drinkyoghurts vind je op www.arla.nl/naturals.