Er bestaat dus pindakaas met karamel en zeezout (en waarom weten we dit nu pas?)

pindakaas karamel zeezout

De combinatie van karamel en zeezout heeft de laatste jaren onze harten gestolen, en voor pindakaas kan je ons van kleins af aan al wakker maken. Het Nederlandse merk Mister Kitchen speelt hier slim op in en bracht deze zomer pindakaas met karamel en zeezout op de markt.

Hoewel we ons afvragen waarom we hier nu pas van op de hoogte zijn, zijn we vooral heel blij dat we nu weten dat het bestaat. Want karamel, zeezout én pindakaas; dat klinkt als een match made in heaven.

Pindakaas

Naast de pindakaas met karamel en zeezout, heeft Mister Kitchen ook nog andere smaken die we zeker eens willen proberen. Wat dacht je van pindakaas met kokos maple, chocolade, cranberry kaneel, sinaasappel rozijn, super crunchy en honing chili? De potten pindakaas zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn voor € 2,99.

Mister Kitchen

Mister Kitchen is het merk van Maarten, Igor en Daan. De drie vrienden reizen al tien jaar de wereld over, op zoek naar nieuwe smaken, vreemde ingrediënten of te gekke producten. Soms duiken ze de keuken in, waar toffe producten zoals deze pindakaas zijn ontstaan. Andere producten die de mannen op de markt brachten zijn worst, chia fruitspread en rabarcello.

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Instagram, Shutterstock