Hallelujah: deze roze kaas is gevuld met prosecco

proseccokaas

De combinatie van kaas en een heerlijk drankje gaat er altijd wel in. Maar deze versie maakt een relaxed avondje helemaal glamoureus: hij is namelijk niet alleen roze, maar óók nog eens gevuld met prosecco.

The Great British Cheese Company maakt deze geweldige kaas door hun klassieke Wensleydale-editie te combineren met frambozen. Daardoor is hij ook wat zoeter dan je gewend bent, maar het blijft een hartige kaas. En om het helemaal af te maken is hij ook nog eens opgevuld met prosecco. Nom! Bestellen kan hier voor zo’n 5 euro.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Beautify | Beeld Great British Cheese Company
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.