Finally: Taco Bell opent vandaag in Nederland

taco bell nederland

Taco-lovers opgelet! Taco Bell, de bekende restaurantketen, opent vandaag zijn eerste vestiging in Nederland.

Het is zover. We kunnen nu eindelijk genieten van de lekkerste Mexicaanse gerechten zoals crunchy taco’s, burrito’s, nacho’s en quesadilla’s bij Taco Bell in Eindhoven. Naast de befaamde gerechten staat er een nieuw soort quesadilla op de kaart. Voor de Nederlandse markt wordt er namelijk verse pico de gallo-salsa toegevoegd. Bij elke maaltijd hebben we de keuze uit vier verschillende soorten vlees – spicy chicken, grilled chicken, seasoned beef en slow cooked pulled pork – én is er een vegetarische variant met bonen verkrijgbaar.

“We zijn ontzettend blij dat we vandaag eindelijk ons eerste restaurant in Nederland kunnen openen en onze groep van Nederlandse fans Más Taste, Más Value en Más Heart kunnen brengen. We vinden Eindhoven een heel goede locatie voor onze eerste Nederlandse vestiging. Het is een dynamische en internationale stad en heeft naast een moderne uitstraling, heel gezellige en levendige inwoners, precies wat goed bij Taco Bell past”, zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland.

De vestiging zit op de Rechtestraat 6. En er is meer goed nieuws: de komende vier jaar zullen er ruim twintig Taco Bell-restaurants bij komen in Nederland. Hoera!