Snackfanaten opgelet: deze ‘frituurloop’ houd je sowieso wél vol

frituurloop Rotterdam

Een marathon rennen of andere vorm van actief bezig zijn? Nee, bedankt. Doe jou maar een lekkere kroket of een ‘frietje met’. Tijdens de Frituurloop in Rotterdam loopt niet alleen het water je in de mond, maar ben je ook nog eens lekker aan de wandel.

Wat wil je nog meer?

Frituurloop Rotterdam

Het concept is simpel: je gaat zes cafetaria langs in Rotterdam en krijgt bij elke frituur een andere lekkernij. Tijdens die zes kilometer lopen, vul je ook nog wat quizvragen in. Dus je stappenteller loopt niet alleen op, maar ook je winkansen worden per snack groter.

Frikandellen scoren

En ja, die prijs wil je wel in de wacht slepen. Je kunt namelijk een jaarvoorraad frikandellen winnen. Als echte snackfanaat is dat natuurlijk een droom die uitkomt. Wanneer je een plekje vrij moet houden in de agenda? Tijdens het paasweekend, om precies te zijn op 3 en 4 april. Dit keer geen eieren zoeken, maar gewoon lekker een vette hap naar binnen werken.

Steunen

Mocht je nu enthousiast zijn geworden – wij in ieder geval wel – dan hop, inschrijven maar. Een kaartje kost vier euro per persoon en je steunt daarmee ook nog eens de ondernemers. Ook in Eindhoven, Den Haag en Leeuwarden wordt de loop georganiseerd, dus dat scheelt misschien weer wat reistijd. Door de huidige maatregelen kun je natuurlijk niet met een hele groep op pad, maar kun je maximaal met twee personen deelnemen. Trommel je beste vriend of vriendin op en gaan met die bamihap, euh, banaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Indebuurt | Beeld: Pexels
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!