Gevulde puntpaprika met ansjovis en camembert

Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal personen: 2 volwassenen
gevulde-puntpaprika-met-ansjovis-en-camembert

Ingrediënten:
– 2 zoete puntpaprika’s
– 20 zwarte olijven, zonder pit
– 6 gram ansjovis, dat is 1 blikje
– 125 gram camembert
– 1 ui
– 1 teentje knoflook
– 3 theelepels oregano
– een halve Spaanse peper

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Snijdt de paprika doormidden. Verwijder de zaadlijsten en de pitjes. Leg hem hierna in een ovenschaal.
3. Snijdt de olijven, de knoflook, de ansjovis, de uit en de Spaanse peper in stukjes.
4. Meng deze dingen met oregano en verdeel dit over de paprika’s.
5. Snijdt de camembert in stukjes en leg dit bovenop de paprika’s
6. Doe het 20 tot 25 minuten in de oven.

Bron: Voedzaam en snel, gevulde puntpaprika
Beeld: Voedzaamensnel.nl