Voor alle G&T-fans: er bestaan nu gin-kaarsen

gin-kaarsen

Nu het buiten steeds herfstachtiger wordt, is het weer tijd voor warme kleedjes, koppen thee en kaarsen. En over die laatste gesproken: dit jaar kun je wel heel bijzondere exemplaren aansteken. Er bestaan namelijk heuse gin-kaarsen.

Het is echt waar: het bedrijf Gin Kiosk heeft gin-kaarsen op de markt gebracht. De Britse online retailer verkoopt maar liefst zes verschillende varianten, genaamd naar zes merken waaronder Hendrick’s, Caorunn en Monkey 47. De geuren zijn gebaseerd op de natuurlijke ingrediënten die in de ginsoorten voorkomen. Zo ruikt de Hendrick’s-kaars naar jeneverbes en zeewier, terwijl de Opihr-variant doet denken aan sandelhout en zwarte peper.

De kaarsen kosten £ 25.00 (ongeveer € 28) per stuk en gaan 70-80 uur mee. Wil je het assortiment bewonderen? Hier vind je alle soorten op een rijtje.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Gin Kiosk
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.