Happy pride! Deze snackbarketen introduceert roze fritessaus

Frietjes eten vinden wij altijd een goed idee, maar vanaf dit weekend tot en met zondag 5 augustus is er nog een heel goede reden om een patatje mét te halen: snackbarketen Smullers introduceert tijdens Amsterdam Pride roze fritessaus.

Dat lees je goed: gedurende de hele week zijn alle gefrituurde aardappelen voorzien van een dot roze mayonaise. Deze Instagram-waardige fritessaus zal exclusief beschikbaar zijn op de Amsterdamse NS-Stations. ‘Op één van onze drukste dagen van het jaar kleurt de hele hoofdstad roze, dus waarom zouden we niet lekker meedoen?’ aldus Roger Bloem, marketeer Smullers.

Hoe het smaakt? Gewoon, zoals normale mayonaise. De saus is ontwikkeld in de keuken van sausleverancier Oliehoorn, die ook de reguliere fritessaus, curry en ketchup aan Smullers levert. Hashtag #ilickeditsoitsmine zouden wij hier absoluut adviseren. Happy pride!

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.