Heaven: in deze chocoladeletters zit Licor 43

chocoladeletter 43

Ben jij fan van dit overheerlijke drankje? Dan is deze lekkernij er eentje om groot op je verlanglijstje te schrijven. Deze speciale chocoladeletters zijn namelijk gevuld met Licor 43. Is dat even smullen!

Wel natuurlijk alleen speciaal voor de volwassenen. Dit geweldige idee is bedacht door Bakkerij Oegema uit Dedemsvaart. Zelf is bakker Jimmy Braat een beetje overdonderd door de plotselinge populariteit. Hij vertelt aan RTL Nieuws: ‘Ik word platgebeld en gemaild met bestellingen. Het is eigenlijk absurd, ik ben maar een klein bakkertje. Ook bedrijven bestellen ze veel, net nog een drankwinkel uit Lelystad.’ Wij vinden het niet heel gek, dat er een run is ontstaan op deze heerlijke drankletters. Ook in huis halen? Ze kosten 5,95 euro per stuk (exclusief verzendkosten).

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.