Heerlijk: kijkers smullen van dit ene fragment tijdens Heel Holland Bakt

hee l holland bakt hanneke

We waarschuwen alvast: pas op, spoilers! Want gisteravond zat Nederland Bakland weer voor de televisie gekluisterd en was het smullen geblazen bij een nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt. Een aflevering met een zwart randje: Cas werd naar huis gestuurd. Toch is dat niet waar Twitter over praat…

Het leukste fragment van deze week danken we aan Hanneke. Want na Vincent – waar we vorige week afscheid van moesten nemen – is het nu Hanneke die versteld staat van de Almachtige Maroeska (en die dat niet onder stoelen of banken steekt). Maroeska blijft een streber en zeker in een competitie kan dat ervoor zorgen dat mensen met hun ogen rollen. Zo ook Hanneke. Haar gezicht spreekt boekdelen en dat zorgt voor de nodige hilariteit op Twitter:

Bron: Twitter, beeld: MAX, Heel Holland Bakt
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.