De hemel op aarde: Chicago krijgt een Nutella-café

nutella cafe

De tijd dat we Nutella alleen als broodbeleg aten is voorbij. Het liefst combineren we álles met de overheerlijke chocopasta: pannenkoeken, taart, milkshakes, aardbeien, you name it. Groen van jaloezie zien wij dan ook nu we weten dat Chicago een heus NUTELLA-CAFÉ krijgt. Zei iemand daar road trip?

Op 31 mei is het zover: dan opent de allereerste Nutella-hotspot ooit z’n deuren. Het café heeft – niet geheel verrassend – overheerlijke gerechten op de kaart staan. Denk aan vers fruit dat is overgoten met Nutella en geroosterde hazelnoten, of gegrilde baguette met daarop een klodder – je raadt het al. Meer zin in ijs? Natuurlijk is dat er ook.

De opening van het café belooft groots te worden. De eerste vierhonderd bezoekers worden zelfs overladen met speciale verrassingen. Dit is hoe de zaak er ongeveer uit zou moeten zien:

Wij zouden het wel weten, als we in de buurt woonden.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Hello Giggles | Beeld iStock

 

 

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.