Hip, hot and happening: van deze crompouce loopt het water je in de mond

Crompouce

Zeggen wij crompouce, dan zeg jij waarschijnlijk: huh, wat? Tot je een foto van deze ultiem smakelijke lekkernij hebt gezien. Deze ware traktatie is namelijk een combinatie tussen een tompouce en houd je vast: een croissant.

Lees ook:
‘Kom’ maar op: deze cake bowl is de nieuwste trend

Deze geweldige creatie werd bedacht door Bammetje Bakkery in Utrecht en zij noemen zich dan ook terecht de ‘Home of the Crompouce’.

Crompouce

Al 11 weken geleden werd dit pareltje geïntroduceerd én hij is ook nog eens helemaal vegan. Wat krijg je? Nou, we kunnen er wel heel veel woorden aan vuil maken, maar basically dus gewoon het glazuur en de vulling van een tompouce in combinatie met het deeg van de croissant.

Tekst gaat verder onder de foto.

Red velvet

En als je dan toch in Utrecht bent… ze hebben ook nog heel veel andere lekkernijen. Denk aan een redvelvet croissant (NOM!),  ‘de Sunray Croissant’ (hoe vrolijk ziet dit eruit) en nog veel meer gebakjes en brood om je maag mee te vullen. Je vindt Bammetje Bakery op Hooghiemstraplein 51 in Utrecht. Wanneer gaan we?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Instagram
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.