Honger na het uitgaan? In dit restaurant scoor je na het stappen een tosti

tosti

Na de nodige borrels en dansjes in de kroeg belanden we regelmatig in de plaatselijke shoarmatent of snackbar want: honger. Voor wie geen trek heeft in een Turkse pizza of frituur voordat ie z’n bed induikt, hebben we goed nieuws. Binnenkort kan je namelijk ook een andere favo snack ’s nachts verorberen.

Vanaf 15 februari opent in Amsterdam namelijk tostibar Toast It, waar je tot 4.00 uur ’s nachts(!) de goddelijkste tosti’s kunt scoren.

Ben je cheddarfan of houd je meer van belegen kaas? Bij Toast It is er voor ieder wat wils, want je kiest zelf de kaas die vervolgens tussen twee desembroodjes wordt gesmolten. Naast tosti’s met zelfgemaakte sauzen staan er ook milkshakes met toppings als kersen en Oreo’s op de menukaart.

Pastelkleuren, retro witleren banken tegen de muur, een geblokte vloer en een ketchupfles op tafel; wie een bezoekje brengt aan de tostibar, waant zich in de jaren vijftig. Het restaurant heeft een echte American diner vibe, met natuurlijk muziek van Elvis op de achtergrond.

Je vindt Toast It aan de Leidsekruisstraat 10 in Amsterdam.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Beautify, Bart’s Boekje| Beeld Giphy, Instagram