Hotspots: 3x de lekkerste oliebollen

oliebollen

Wat is een oudjaarsdag nou zonder oliebollen? Zeker dit jaar mag je jezelf best even verwennen op oudjaarsdag. Neem geen genoegen met de eerste beste oliebollenkraam die je ziet, maar kies voor de beste! Bijvoorbeeld één van de drie onderstaande hotspots.

Lust voor het oog

Bij Intelligentia Taste Rooms in Eindhoven haal je rond de feestdagen naast normale oliebollen ook ‘culybollen’ in drie smaken: gezouten karamel, aardbeichampagne met witte chocolade of lemon meringue. Zien ze er niet prachtig uit? Oh ja, ze hebben ook warme choco to go.


intelligentia.nl

Biologische bollen

Bij Biolicious in Amsterdam haal je heerlijke oliebollen rond de jaarwisseling. Speciale oliebollen, want ze worden gefrituurd in kokosolie in plaats van in normaal vet. Ook vind je hier verse en lokale producten als vegetarische kazen, versgebakken brood en frisse groenten.


biolicious.nl

Broodnodig

Prachtige taartjes, lekkere roombroodjes en handgemaakt brood: bij Brood by Alex in Utrecht zou je álles wel mee willen nemen. Helemaal aan het einde van het jaar, want dan bakken ze ook nog eens oliebollen. Lekker voor thuis of met een koffie to go!


broodbyalex.nl

Lees ook: Niet zo’n keukenprinses? Hier bestel je de lekkerste kerstdiners aan huis

What we like komt uit VIVA-2020-53. Dit nummer ligt t/m 5 januari in de winkel of kun je hier online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «