Hotspots: hier moet je zijn voor de leukste high tea’s (voor als we weer mogen)

high tea

Als date of als bijklets-momentje met vriendinnen: een high tea is altijd een goed idee. Bij deze drie hotspots kun je terecht voor de beste high tea’s. Schrijf ze nu alvast op, zodat je meteen kunt reserveren zodra de horeca weer open mag. 

Zoete inval

Eigenlijk is @droog in Amsterdam een designlabel, maar in het historische gebouw waarin ze gevestigd zijn, kun je ook werken, shoppen en eten en drinken. En sinds kort kun je ook  aanschuiven voor een high tea. Wandel daarna vooral even door de Fairy Tale Garden of neem een kijkje in de galerie.


Droog.com

Zoethoudertje

In hotel Blue in Nijmegen vind je Juliette’s salon de thé & lounge. Hét adres voor een luxe high tea met vers gemaakte zoetigheden zoals taartjes, cakes en macarons. Thee of koffie bestel je onbeperkt bij. Ook hebben ze een heuse ‘high diet tea’: een vegan, caloriearme en gluten-, suiker- en lactosevrije high tea.


Blue-nijmegen.nl

Wie zoet is…

…krijgt lekkers! Want bij Villa Suikerberg in Zwolle kun je terecht voor een heerlijke high tea. Je begint met hartige gerechten zoals huisgemaakte quiche en sandwiches, gevolgd door huisgemaakte appeltaart en scones. Als dat geen gezellige herfstmiddag wordt!


villasuikerberg.nl

Lees ook: Winkelwalhalla’s: Drie winkelcentra die je bezocht moet hebben

What we like komt uit VIVA-2020-43. Dit nummer ligt t/m 27 oktober in de winkel of kun je hier online bestellen.

Foto: iStock

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.