Deze ijssalon in Breda verkoopt roze koeken-ijs en we willen het nu

roze koeken ijs

In de supermarkt hoef je niet lang te twijfelen voor welke lekkernij je gaat. De roze koek is al jarenlang favoriet en maar lastig van de troon te stoten. Niet zo gek dus, dat een salon in Breda deze zoetigheid omtoverde tot een ijssmaak.

In het ijs is dan ook nog duidelijk de structuur te vinden van de roze koek, met natuurlijk de authentieke smaak hiervan. Waar je moet zijn: bij Scoops aan de Veemarktstraat 29 in Breda. Voor de echte zoetekauwen is er nog veel meer lekkers, want wat dacht je van ijs in de smaak van M&M’s, macaron of Corona? Dus als er een dagje naar deze stad op de planning staat, ga dan zeker even langs om alles te proeven. NOM!

airfryer

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!