In choc: Domino’s zet chocoladepizza op de kaart

chocoladepizza

Chocoladeliefhebbers opgelet, want we hebben weer een choco-pareltje gevonden die we écht even met jullie moeten delen. Waar we het over hebben? Een chocoladepizza. En die kun je dus gewoon bestellen bij Domino’s!

Lotta-Chocca Pizza

De pizza met chocola is onderdeel van de nieuwe menukaart van Domino’s, en gaat onder de naam Lotta-Chocca Pizza. Wat je ervan kunt verwachten? De pizza is gemaakt met hetzelfde zalige pizzadeeg wat je van Domino’s gewend bent (lees krokant en toch luchtig), maar in plaats van allerlei hartige toppings is deze pizza rijkelijk belegd met melkchocola.

Caloriebom

Erg gezond is dit hapje natuurlijk niet, want wanneer je een hele pizza naar binnen werkt – en dat ga je gegarandeerd doen – krijg je bijna de helft van je dagelijkse energiebehoefte binnen. Een slice van dit feestje op je bord bevat zo’n 204 calorieën, maar dat mag de pret wat ons betreft niet drukken.

Nu moeten we helaas wel melden dat deze briljante chocoladepizza alleen nog maar in Engeland op de kaart van Domino’s staat, maar we hopen (bidden, duimen!) dat we hem binnenkort ook in Nederland kunnen bestellen. Fingers crossed!

#New #Dominos #LottaChoccaPizza #ChocolatePizza #FoodPorn @dominos_uk

Een bericht gedeeld door Aston Blake (@astb1) op

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95