Karamel zeezout-liefhebbers opgelet! Vanaf vandaag kun je deze twee nieuwe producten scoren

karamel-zeezout

Vandaag, donderdag 17 mei, is een hele goede dag voor iedereen die houdt van de gouden combinatie karamel zeezout. Want niet één maar twéé producten die we al jaren kennen, zijn vanaf nu verkrijgbaar in de populaire smaak.

Pindakaas

De makers van Calvé is het succes van de heerlijke combinatie niet ontgaan, en tja, hun klassieke pindakaas kon wel een opfrisser gebruiken. Daarom brengen zij nu een karamel zeezout-variant op de markt.
Overigens is dat niet de enige nieuwe smaak waarmee Calvé komt shinen. Naast de pindakaas met karamel zeezout komen de koks van Calvé ook met speculaaspindakaas, amandelpindakaas, pecanpindakaas en – heel leuk – pindakaas met Cacaonibs.
 

McFlurry

Maar terug naar karamel zeezout: product nummer twee is van een heel andere orde. McDonald’s komt namelijk met een heuse McFlurry karamel zeezout! Welke ga jij als eerste proberen?
Beeld: Calvé, McDonald’s, iStock

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

https://www.magazine.nl/abonnement/viva

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.