Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Ho ho ho: deze kerstkransjes zijn gevuld met Licor 43, Baileys en hopjeslikeur

kerstkransjes licor 43

De feestdagen zijn niet compleet zonder heerlijke kerstkransjes in de boom of gewoon in je maag natuurlijk. En als ze ook nog eens gevuld zijn met een alcoholische versnapering, dan maak je ons helemaal blij.

Bakkerij Oegema uit Dedemsvaart kwam al eerder met Licor 43 in de chocoladeletter. Na dit grote succes, zijn er nu ook kerstkransjes gevuld met jouw favoriete drankje. Zo is er de pure versie met Licor 43, de witte chocoladekrans zit vol hopjes likeur en in de melkvariant vind je heerlijke Baileys. Als dat geen goede kerst wordt… Je bestelt de kerstkransjes in de webshop van de bakkerij voor €6,95. Hebben!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Beautify | Beeld Shutterstock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!