Lekker zomers: frisse vegan zalmfilet salade

vegan salade

Wil je graag een bijdrage leveren aan het milieu én aan je eigen gezondheid? Maar ook blijven genieten van de smaak van zalm? Dat kan nu allebei!

SoFine heeft en plantaardige zalm geïntroduceerd. Met de SoFish Fillets Salmon Style eet je milieubewust, gezond en veganistisch! Goed voor jou, goed voor de planeet. Deze salade van SoFine is ideaal om op een zonnige dag met z’n allen van te genieten in de tuin! Serveer de zalm met frisse appels, knapperige groenten, pittige ui en een simpele vinaigrette. Geniet!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 stuks SoFish Fillets Salmon Style 2 elstar appels
  • 1 rode ui
  • 300 gram verse spinazie
  • 500 gram witlof 1 citroen
  • 2 el olijfolie
  • 1 el appelazijn

Bereidingswijze

  1. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd vervolgens in schijfjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de onderkant van de witlof, haal de bladeren los en snijd grof.
  2. Bak de SoFish Fillets Salmon Style volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Maak een vinaigrette van het citroensap, olijfolie, appelazijn en peper en zout.
  4. Meng de appelschijfjes, rode ui, spinazie en witlof en breng op smaak met de vinaigrette. Serveer samen met de SoFish Fillets Salmon Style.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.