Luxe traktatie: er is nu ook een chocolade tompouce te koop

chocolade tompouce HEMA

Zeg je HEMA, dan zeg je rookworst (die er nu overigens ook in een vegetarische variant is) en tompouce. En als iets een succes is, maak je daar meer van. Daarom kijkt de winkelketen verder dan het roze afdakje en komen ze nu met een luxe chocolade tompouce.

Lees ook:
Ice Ice baby! Hema komt met tompouce-ijskoffie

En ja, dat is misschien even wennen. Maar zie het als een toevoeging en hee, heb je toch wat nieuws te proberen in deze (geef toe) toch wat saaie periode.

Chocolade tompouce HEMA

Waar je je op moet voorbereiden? Nou, het bladerdeeg is gewoon weer van de partij, maar voor de rest is de tompouce wel in een wat ander jasje gestoken. Denk aan chocolade bavaroise als vulling en chocolade ganache op de bovenkant. Mocht je hiervoor nog geen trek hebben, dan heb je nu gegarandeerd zin in deze lekkere snack. En voor maar één euro kun je de chocolade tompouce van de HEMA niet laten liggen, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Chocoladeliefhebbers opgelet! Onze HEMA held in een nieuw jasje: de choco tompouce.

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Girlscene | Beeld: HEMA
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!