Hé ho naar de McDo: McDonald’s introduceert Veggie Nuggets

Plan vandaag maar even tijd in om naar de McDonald’s te gaan, want ter ere van World Vegetarian Day lanceert de fastfoodketen een vegetarische variant van de iconische Chicken McNuggets. Dit is toch alles wat je wilt?

Helaas pindakaas moet je wel snel zijn, want deze Veggie Nuggets zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Nog tot 4 november scoor je de lekkernij, dus een goed excuus om een uitje naar de Mac in je agenda te zetten toch?

Zeewier

De Veggie Nuggets zijn gemaakt van zuivel, zeewier en plantaardige vezels. Eerder kwam McDonald’s ook al met succesvolle Veggie-introducties: de Veggie Homestyle Crispy Chicken en de Veggie McChicken. De Veggie Nuggets zijn tot 4 november verkrijgbaar in het Happy Meal en als portie van 6, 9 en 20 Nuggets. Daarnaast zijn er ook nog de Veggie Homestyle Mexican Salsa en de Veggie Falafel Salad. Smullen maar!

Bron & beeld: McDonald’s
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.