McDonald’s verkoopt twister fries en we’re lovin’ them

mcdonald's twister fries

Vind jij gekrulde frietjes op de een of andere manier ook altijd lekkerder smaken dan rechte patatten? Dan hebben we goed nieuws voor je, want McDonald’s verkoopt nu curly fries!

Burger King heeft ze – geheel terecht – allang in het assortiment, maar wáár blijven de twister fries bij McDonald’s? De fastfoodketen lijkt eindelijk te begrijpen dat de wereld toe is aan meer gekrulde frietjes, want er staan nu curly fries op het menu. In 2015 werden ze er al tijdelijk verkocht, en vanwege het grote succes zijn ze dus terug.

Slecht nieuws: om deze twister fries te proeven moet je een eindje reizen. De frietjes worden alleen verkocht in Singapore en de Filipijnen. Nog meer slecht nieuws: je moet nog haast maken met je reis ook, want de fries zijn maar een beperkte tijd beschikbaar. Hoe lang dat is, is nog onduidelijk.

Please, McDonald’s Nederland? Please?!

It’s back! #Singapore #TwisterFries @mcdsg

Een bericht gedeeld door Joakim Gomez (@joakimgomez) op

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.