Nieuw van Magnum: Raspberry Pink en Espresso Black

De ene dag ga je op chic, de andere dag heb je zin in avontuur. Wat je mood ook is: met de onweerstaanbare limited editions van Magnum belooft de zomer één groot feest te worden.

Flirty framboos

Moeders, houdt uw zonen thuis! Je voelt je sexy en hebt zin om te flirten. De Magnum Pink Raspberry is alvast een goeie match: zacht frambozenijs met een swirl van frambozensaus, eromheen een laagje krakende Magnum-melkchocolade én een shiney parelmoerjasje.

Espresso-chic

Al loopt het kwik al in de dubbele cijfers: je bent in een chique bui en trekt van leer in het zwart. De Magnum Black Espresso past bij die mood. Met romig vanille-ijs, een swirl van intense espressokoffie en eromheen een laag pure Magnum-chocolade.

Stem op jouw favoriet!

Proeven? Dat kan, want vanaf eind mei zijn de onweerstaanbare limited editions van Magnum verkrijgbaar bij de supermarkt, bioscoop of strandtent bij jou in de buurt. Laat weten welke jouw favoriet is op pinkandblack.mymagnum.com. De smaak waarop Nederland het meest heeft gestemd zal eind mei bekend worden gemaakt bij de Magnum Pleasure Store in Amsterdam door het gebouw te verlichten in playful pink of sophisticated black.