NOM: deze heerlijke nieuwe McFlurry met fudge en brownie wil je proeven

McDonald's McFlurry

Stiekem ga je niet naar de McDonald’s voor de hamburgers en kipnuggets. Nee, doe jou maar een McFlurry en je bent al snel tevreden. Restaurant ‘De Gouden Bogen’ komt nu dan ook met een overheerlijke nieuwe variant met fudge en brownie. Nom!

Nu brengt de Mac regelmatig andere smaken uit, maar deze versie is er eentje om zo snel mogelijk door de McDrive te rijden. Want de combinatie met fudge én brownie? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Ijs

McDonald’s omschrijft de nieuwe aanwinst zelf als ‘heerlijk romig softijs met karamelsaus, mini brownies, fudge en chocolade van Johnny Doodle’. Deze traktatie kun je vanaf nu scoren, dus een goede reden om dit weekend jezelf eens goed te verwennen.

McFlurry nieuw

Bron: Beautify | Beeld: McDonald’s, iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!